Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να δοκιμαστούν αρκετά καινούρια πιάτα, εν όψει της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά και της καταπληκτικής γευσιγνωσίας που ετοιμάζουμε με τα μοναδικά κρασιά του Marcel Guigal τον Μάρτιο. Μία από τις προτάσεις του chef για την γιορτή του αγίου Βαλεντίνου, είναι ένα εξαιρετικό ρολό κοτόπουλο, με κρούστα παρμεζάνας και ξηρών καρπών, σερβιρισμένο πάνω σε μαρμελάδα καπνιστής ντομάτας, με συνοδεία σπαραγγιών στον ατμό, και reduction από balsamico ξύδι. Πολύχρωμο, νόστιμο και απόλυτα ταιριαστό με την διάθεση της συγκεκριμένης ημέρας!!!
Ένα blog το οποίο 'φωτογραφίζει' στιγμές της καθημερινής μας λειτουργίας. Οι επιτυχίες, οι αγωνίες, οι κρίσιμες αποφάσεις, τα λάθη μας, αλλά και οτιδήποτε εκεί έξω μας προκαλεί τέτοιο ενδιαφέρον, ώστε να θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας. Μια φευγαλέα ματιά στα 'ενδότερα' μιας επιχείρησης με 34 χρόνια ιστορίας, η οποία μας 'μεγάλωσε' και στην οποία αφιερώνουμε όλη την ενέργεια και δημιουργικότητα μας. Ένα αληθινό εστιατόριο του οποίου την ιστορία συνεχίζουμε να καταγράφουμε...
Αποστολοπούλου 58 Χαλάνδρι
210-6722290, 210-6748667
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου