Ένα από τα 'signature' πιάτα του Paradiso εδώ και χρόνια...Φρέσκα Ραβιόλι γεμιστά με ρικότα και σπανάκι, κρέμα παρμεζάνας και μανιτάρια...Δεν ξέρω αλλά σήμερα τα 'ζήλεψα'...Δοκιμάστε τα δίπλα στην υψηλή οξύτητα της Σαντορίνης του Σιγάλα που θα 'σπάσει' τη λιπαρότητα του πιάτου σε έναν ομολογουμένως πολύ καλό γευστικό συνδυασμό!
Ένα blog το οποίο 'φωτογραφίζει' στιγμές της καθημερινής μας λειτουργίας. Οι επιτυχίες, οι αγωνίες, οι κρίσιμες αποφάσεις, τα λάθη μας, αλλά και οτιδήποτε εκεί έξω μας προκαλεί τέτοιο ενδιαφέρον, ώστε να θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας. Μια φευγαλέα ματιά στα 'ενδότερα' μιας επιχείρησης με 34 χρόνια ιστορίας, η οποία μας 'μεγάλωσε' και στην οποία αφιερώνουμε όλη την ενέργεια και δημιουργικότητα μας. Ένα αληθινό εστιατόριο του οποίου την ιστορία συνεχίζουμε να καταγράφουμε...
Αποστολοπούλου 58 Χαλάνδρι
210-6722290, 210-6748667
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου