Στα ελληνικά γλυκά κρασιά συμβαίνει το εξής
παράδοξο: Αν και έχουν τύχει παγκόσμιας αναγνώρισης με πιο πρόσφατους τους
ύμνους από τη Jancis
Robinson, πολύ συχνά οι φίλοι του
κρασιού άδικα τα προσπερνάνε.
Μαζί θα κάνουμε ένα ταξίδι στα διαφορετικά στυλ
τους ξεκινώντας από τα κρασιά όψιμου τρύγου και προχωρώντας στα λιαστά, στα
ενισχυμένα αλλά και στους ιστορικούς γλυκείς οίνους συζητώντας παράλληλα και
τις εμπορικές τους δυνατότητες.
Ακόμα, ποιες οι διαφορές τους στην οινοποίηση και
πως αυτές μεταφράζονται στο ποτήρι μας;
Ελάτε να γλυκαθούμε παρέα σε ένα Masterclass πολλών Baumé.
Πέμπτη 21 Νοεμβρίου στο Wine Restaurant Paradiso.(€30)
Κρατήσεις
έγκαιρα στα τηλέφωνα του Paradiso 210-6722290 και
210-6748667
Nα
είστε εκεί από τις 20:30 για να ξεκινήσουμε στις 21:00
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου