Ένα blog το οποίο 'φωτογραφίζει' στιγμές της καθημερινής μας λειτουργίας. Οι επιτυχίες, οι αγωνίες, οι κρίσιμες αποφάσεις, τα λάθη μας, αλλά και οτιδήποτε εκεί έξω μας προκαλεί τέτοιο ενδιαφέρον, ώστε να θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας. Μια φευγαλέα ματιά στα 'ενδότερα' μιας επιχείρησης με 34 χρόνια ιστορίας, η οποία μας 'μεγάλωσε' και στην οποία αφιερώνουμε όλη την ενέργεια και δημιουργικότητα μας. Ένα αληθινό εστιατόριο του οποίου την ιστορία συνεχίζουμε να καταγράφουμε...

Αποστολοπούλου 58 Χαλάνδρι
210-6722290, 210-6748667

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

MASTERCLASS: ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΣΤΟ ΒΙΝΣΑΝΤΟ


Στα ελληνικά γλυκά κρασιά συμβαίνει το εξής παράδοξο: Αν και έχουν τύχει παγκόσμιας αναγνώρισης με πιο πρόσφατους τους ύμνους από τη Jancis Robinson, πολύ συχνά οι φίλοι του κρασιού άδικα τα προσπερνάνε.

Μαζί θα κάνουμε ένα ταξίδι στα διαφορετικά στυλ τους ξεκινώντας από τα κρασιά όψιμου τρύγου και προχωρώντας στα λιαστά, στα ενισχυμένα αλλά και στους ιστορικούς γλυκείς οίνους συζητώντας παράλληλα και τις εμπορικές τους δυνατότητες.

Ακόμα, ποιες οι διαφορές τους στην οινοποίηση και πως αυτές μεταφράζονται στο ποτήρι μας;  Ελάτε να γλυκαθούμε παρέα σε ένα Masterclass πολλών Baumé.

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου στο Wine Restaurant Paradiso.(€30)

Κρατήσεις έγκαιρα στα τηλέφωνα του Paradiso 210-6722290 και 210-6748667


Nα είστε εκεί από τις 20:30 για να ξεκινήσουμε στις 21:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου