Ένα blog το οποίο 'φωτογραφίζει' στιγμές της καθημερινής μας λειτουργίας. Οι επιτυχίες, οι αγωνίες, οι κρίσιμες αποφάσεις, τα λάθη μας, αλλά και οτιδήποτε εκεί έξω μας προκαλεί τέτοιο ενδιαφέρον, ώστε να θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας. Μια φευγαλέα ματιά στα 'ενδότερα' μιας επιχείρησης με 34 χρόνια ιστορίας, η οποία μας 'μεγάλωσε' και στην οποία αφιερώνουμε όλη την ενέργεια και δημιουργικότητα μας. Ένα αληθινό εστιατόριο του οποίου την ιστορία συνεχίζουμε να καταγράφουμε...

Αποστολοπούλου 58 Χαλάνδρι
210-6722290, 210-6748667

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Η δημοσιογράφος γεύσης γράφει στη lifo για το εστιατόριο Paradiso

Το κρασί του Παραδείσου.  "Αν στον Παράδεισο σερβίρουν αλκοόλ, αυτό θα είναι κρασί": Αυτό είναι το μότο που φιγουράρει στη λίστα κρασιών του ιταλικού εστιατορίου Paradiso, μια διαφορετική οινική λίστα από αυτές που συνήθως συναντάμε στα εστιατόρια. Εδώ ο Γρηγόρης Μιχαήλος AIWS(International wine and spirits consultant, η δεύτερη γενιά που τρέχει στο μαγαζί, έχει άποψη, γνώση και αγάπη για τον οίνο. Όλο αυτό μεταφράζεται με χιούμορ, πληροφορίες αλλά και καλή τιμολόγηση για τα κρασιά που φιγουράρουν στη λίστα και ενημερώνουν ακόμα και τον αδαή για τις επιλογές του. Το μενού προσφέρει λιμπιστικές πίτσες και πιάτα κλασικά της Ελληνικής κουζίνας που τιμούν οι Έλληνες. Πηγή: lifo.gr
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο παρακάτω link

http://www.lifo.gr/team/peina/47251

http://www.lifo.gr/team/peina/47251

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου