Ένα blog το οποίο 'φωτογραφίζει' στιγμές της καθημερινής μας λειτουργίας. Οι επιτυχίες, οι αγωνίες, οι κρίσιμες αποφάσεις, τα λάθη μας, αλλά και οτιδήποτε εκεί έξω μας προκαλεί τέτοιο ενδιαφέρον, ώστε να θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας. Μια φευγαλέα ματιά στα 'ενδότερα' μιας επιχείρησης με 34 χρόνια ιστορίας, η οποία μας 'μεγάλωσε' και στην οποία αφιερώνουμε όλη την ενέργεια και δημιουργικότητα μας. Ένα αληθινό εστιατόριο του οποίου την ιστορία συνεχίζουμε να καταγράφουμε...

Αποστολοπούλου 58 Χαλάνδρι
210-6722290, 210-6748667

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Λίστα κρασιών Ιανουαρίου



Η  μηνιαία λίστα κρασιών του Ιανουαρίου φιλοξενεί ως οινοποιείο του μήνα το Κτήμα Γαίας. Το Ασύρτικο της Γαίας από τη νέα σοδειά του 2011, αν και είναι ακόμα 'μωρό', δείχνει τα ευγενή του 'γονίδια'. Ένα συναρπαστικό κρασί, διαφορετικό, από το περσινό, όπως θα περίμενε κανείς λόγω της χρήσης άγριων ζυμών. Το Αγιωργίτικο της Γαίας είναι επίσης μια κλασική έκφραση του Αγιωργίτικου, με όλα τα τυπικά χαρακτηριστικά της ποικιλίας, κόκκινα φρούτα, 'γλυκός', μπαχαρένιος, χαρακτήρας και βελούδινες τανίνες. Από την άλλη το Γαία S, ένα χαρμάνι Syrah/Αγιωργίτικου, μια Super Νεμέα δηλαδή, εντυπωσιάζει με την δομή, τη σοβαρότητα και την πολυπλοκότητα που διαθέτει. Τέλος ο Νότιος λευκός  διαθέτει  φρεσκάδα, αμεσότητα και  απίστευτο value for money, στοιχεία που εντυπωσιάζουν.

Όλες οι επιλογές της λίστας έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον και ελπίζουμε να αποτελέσουν ένα υπέροχο οινικό ταξίδι για όλους εσάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου