29 Μαρτίου στο εστιατόριο Paradiso με κρασιά του E. Guigal
Menu
Bελουτέ καρότο και πράσο αρωματισμένη με πορτοκάλι και σαφράν
Côtes du Rhône Blanc Ε. Guigal
~~
Γεμιστό portobello με λαχανικά και ψιλοκομμένο προσούτο,
γκρατινέ με παρμεζάνα σερβιρισμένο με μαρμελάδα ντομάτας
Côtes du Rhône Rouge Ε. Guigal
~~
Ραβιόλι με γλυκιά κολοκύθα και βερίκοκο με
σάλτσα βουτύρου αρωματισμένη με χαμομήλι
Condrieu Ε. Guigal
~~
Aγριογούρουνο μαγειρεμένο με διάφορα μπαχάρια και πουρέ σελινόριζας.
Côte Rôtie Ε. Guigal
~~
Fondant σοκολάτας με παγωτό βανίλια και σιρόπι από κόκκινα φρούτα
Graham’s Ruby Port
~~
Αποστολοπούλου 58 Χαλάνδρι
Ώρα : 21:00
Τιμή 53€/άτομο
Τηλέφωνο Κρατήσεων : +30 210 5278700
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου