Το δοκίμασα για λογαριασμό του House of Wine χτες στο εστιατόριο Paradiso και παραθέτω τις σημειώσεις μου για το κρασί. Αναλυτικά οι πληροφορίες στο HOW...
Χρώμα: Γυαλιστερό, Κεχριμπαρένιο, Πορτοκαλί ανταύγειες
Μύτη: Επιθετική, Πτητική, Εξελισσόμενη, Έντονη, Σταφίδα, Ρίγανη, Φασκόμηλο, Λιβάνι, Καπνός, Καραμέλα
Στόμα: Γλυκό, Όξινο, Ισορροπημένο, Γλυκερίνη, Μεταλλικότητα, Μέλι Κερύθρα
Επίγευση: Μακριά, μακριά, μακριά, εξελισσόμενη, ξηροκαρπάτη
Πότε: Έτοιμο τώρα και για τα επόμενα πάρα πολλά χρόνια
Αερισμός: Η παραμονή στο ποτήρι θα το βοηθήσει να εξελίξει τα αρώματα του
Εναλλακτικά: Αν η τσέπη το σηκώνει δοκιμάστε το Vinsanto 20ετούς παλαίωσης από τον ίδιο παραγωγό
Συνδυασμός φαγητού: Απεριτίφ ή σε συνδυασμό με σοκολάτα ή τσιζκέικ με μαρμελάδα σύκου
Τελική ετυμηγορία: Το 'νέκταρ' των Θεών
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου