Ένα blog το οποίο 'φωτογραφίζει' στιγμές της καθημερινής μας λειτουργίας. Οι επιτυχίες, οι αγωνίες, οι κρίσιμες αποφάσεις, τα λάθη μας, αλλά και οτιδήποτε εκεί έξω μας προκαλεί τέτοιο ενδιαφέρον, ώστε να θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας. Μια φευγαλέα ματιά στα 'ενδότερα' μιας επιχείρησης με 34 χρόνια ιστορίας, η οποία μας 'μεγάλωσε' και στην οποία αφιερώνουμε όλη την ενέργεια και δημιουργικότητα μας. Ένα αληθινό εστιατόριο του οποίου την ιστορία συνεχίζουμε να καταγράφουμε...

Αποστολοπούλου 58 Χαλάνδρι
210-6722290, 210-6748667

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Vinsato Mezzo Αργυρού 2003

Το δοκίμασα για λογαριασμό του  House of Wine χτες στο εστιατόριο Paradiso και παραθέτω τις σημειώσεις μου για το κρασί. Αναλυτικά οι πληροφορίες στο HOW...

Χρώμα:  Γυαλιστερό, Κεχριμπαρένιο, Πορτοκαλί ανταύγειες
Μύτη:  Επιθετική, Πτητική, Εξελισσόμενη, Έντονη, Σταφίδα, Ρίγανη, Φασκόμηλο, Λιβάνι, Καπνός, Καραμέλα
Στόμα: Γλυκό, Όξινο, Ισορροπημένο, Γλυκερίνη, Μεταλλικότητα, Μέλι Κερύθρα
Επίγευση:  Μακριά, μακριά, μακριά, εξελισσόμενη, ξηροκαρπάτη
Πότε: Έτοιμο τώρα και για τα επόμενα πάρα πολλά χρόνια
Αερισμός: Η παραμονή στο ποτήρι θα το βοηθήσει να εξελίξει τα αρώματα του
Εναλλακτικά: Αν η τσέπη το σηκώνει δοκιμάστε το Vinsanto 20ετούς παλαίωσης από τον ίδιο παραγωγό
Συνδυασμός φαγητού: Απεριτίφ ή σε συνδυασμό με σοκολάτα ή τσιζκέικ με μαρμελάδα σύκου
Τελική ετυμηγορία: Το 'νέκταρ' των Θεών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου