Ένα blog το οποίο 'φωτογραφίζει' στιγμές της καθημερινής μας λειτουργίας. Οι επιτυχίες, οι αγωνίες, οι κρίσιμες αποφάσεις, τα λάθη μας, αλλά και οτιδήποτε εκεί έξω μας προκαλεί τέτοιο ενδιαφέρον, ώστε να θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας. Μια φευγαλέα ματιά στα 'ενδότερα' μιας επιχείρησης με 34 χρόνια ιστορίας, η οποία μας 'μεγάλωσε' και στην οποία αφιερώνουμε όλη την ενέργεια και δημιουργικότητα μας. Ένα αληθινό εστιατόριο του οποίου την ιστορία συνεχίζουμε να καταγράφουμε...

Αποστολοπούλου 58 Χαλάνδρι
210-6722290, 210-6748667

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Πρώτη παρουσίαση του 'Αρμακά' του Χρήστου Αϊβαλή

Μια τυφλή γευσιγνωσία που σίγουρα 'προκάλεσε' την κλειστή ομάδα ανθρώπων που συμμετείχαν σε αυτή, ήταν το σκηνικό που στήθηκε στο Paradiso, στις 14 Μαρτίου, με αφορμή το λανσάρισμα του 'Αρμακά' του Χρήστου Αϊβαλή. Η γευσιγνωσία αφορούσε την κατά μέτωπο αντιπαράθεση του, με τρία κρασιά 'παγκόσμιας' κλάσης και το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στο γεγονός ότι κανείς δεν γνώριζε την ταυτότητα των κρασιών και τη σειρά σερβιρίσματος. Η βραδιά αποδείχτηκε συναρπαστική, ενώ ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς, ότι μια τόσο πρωτοποριακή και σημαντική εκδήλωση, έλαβε χώρα στο εστιατόριο μας. Προσωπικές εντυπώσεις από τη βραδιά, σε άρθρο δημοσιευμένο στο House of Wine:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου