Αγαπητοί μας φίλοι,
σε συνεργασία με το Cellier wine club, έχουμε την ιδιαίτερη χαρά να σας 'μυήσουμε' την Πέμπτη 29 Μαρτίου, ΄στο εστιατόριο Paradiso, στα μοναδικά κρασιά του Marcel Guigal , ενός από τους σπουδαιότερους παραγωγούς του Ροδανού και ολόκληρου του κόσμου. Η συγκεκριμένη γευσιγνωσία αποτελεί μια εξαιρετική στιγμή για το εστιατόριο μας και αποτελεί προσωπικό, διακαή μου, πόθο, αφού Ροδανός και Guigal αποτελούν ένα συνδυασμό ο οποίος πάντα με μαγεύει. Syrah και Viognierλοιπόν, σε κάποιες από τις καλύτερες εκφράσεις που θα συναντήσετε ποτέ, δίπλα σε ένα μενού το οποίο έχουμε 'δουλέψει' για να ταιριάζει εξαιρετικά με τα κρασιά της γευσιγνωσίας.
Συνημμένα θα βρείτε το μενού και το κόστος της εκδήλωσης που περιλαμβάνει τα πέντε κρασιά και τα πέντε πιάτα που θα τα συνοδέψουν.
Οι κρατήσεις είναι απαραίτητες μέσω του Cellier Wine Club στα τηλέφωνα:
Τel. +302105278530
Fax +302105278705
Για πληροφορίες μπορείτε πάντα να καλείτε και στα τηλέφωνα του εστιατορίου
Με εκτίμηση
Γρηγόρης Μιχαήλος AIWS
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου