Ένα blog το οποίο 'φωτογραφίζει' στιγμές της καθημερινής μας λειτουργίας. Οι επιτυχίες, οι αγωνίες, οι κρίσιμες αποφάσεις, τα λάθη μας, αλλά και οτιδήποτε εκεί έξω μας προκαλεί τέτοιο ενδιαφέρον, ώστε να θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας. Μια φευγαλέα ματιά στα 'ενδότερα' μιας επιχείρησης με 34 χρόνια ιστορίας, η οποία μας 'μεγάλωσε' και στην οποία αφιερώνουμε όλη την ενέργεια και δημιουργικότητα μας. Ένα αληθινό εστιατόριο του οποίου την ιστορία συνεχίζουμε να καταγράφουμε...

Αποστολοπούλου 58 Χαλάνδρι
210-6722290, 210-6748667

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012


Αγαπητοί μας φίλοι,

σε συνεργασία με το Cellier wine club, έχουμε την ιδιαίτερη χαρά να σας 'μυήσουμε' την Πέμπτη 29 Μαρτίου, ΄στο εστιατόριο Paradiso, στα μοναδικά κρασιά του Marcel Guigal , ενός από τους σπουδαιότερους παραγωγούς του Ροδανού και ολόκληρου του κόσμου. Η συγκεκριμένη γευσιγνωσία αποτελεί μια εξαιρετική στιγμή για το εστιατόριο μας και αποτελεί προσωπικό,  διακαή μου, πόθο, αφού Ροδανός και Guigal αποτελούν ένα συνδυασμό ο οποίος πάντα με μαγεύει. Syrah και Viognierλοιπόν, σε κάποιες από τις καλύτερες εκφράσεις που θα συναντήσετε ποτέ, δίπλα σε ένα μενού το οποίο έχουμε 'δουλέψει' για να ταιριάζει εξαιρετικά με τα κρασιά της γευσιγνωσίας.

Συνημμένα θα βρείτε το μενού και το κόστος της εκδήλωσης που περιλαμβάνει τα πέντε κρασιά και τα πέντε πιάτα που θα τα συνοδέψουν.

Οι κρατήσεις είναι απαραίτητες μέσω του Cellier Wine Club στα τηλέφωνα:


Για πληροφορίες μπορείτε πάντα να καλείτε και στα τηλέφωνα του εστιατορίου

Με εκτίμηση

Γρηγόρης Μιχαήλος AIWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου